Prezentare si perspective

Prezentare si perspective

Denumire societate: S.C. ROMPRIM S.A.

Nr. înregistrare: J40/1693/1991

Data înfiinţării: 1953

 

Producător de autospeciale de stins incendii cu o experienţă de peste 60 de ani, S.C. ROMPRIM S.A. are un nomenclator de produse cu peste 115 poziţii ( tipuri şi variante), care este periodic extins şi reînnoit.

Societatea execută, pe bază de comandă, carosări pe diverse autoşasiuri: MAN, SCANIA, VOLVO, PEUGEOT,  RENAULT, IVECO, DAF, NISSAN, MERCEDES, ROMAN BRAŞOV, etc., asigurate fie de societatea noastră, fie puse la dispoziţie de beneficiar.

 

Produse realizate până în prezent:

 

Export de Autospeciale pentru stins incendii in:

Egipt, Cuba, Senegal, Azerbaidjan, SUA (Tacom-armata americana, pt. IRAK, impreuna cu S.C. Roman Brasov SA).

Pe  piata de autovehicule rutiere din Romania, SC ROMPRIM SA detine un loc important in randul celor mai mari producatori si furnizori, loc castigat printr-o veche şi diversificată experienţă în domeniu, forţa de muncă calificată stabilă şi ieftină, abilitatea şi disponibilitatea de a realiza fiecare maşină conform dorinţelor beneficiarului în concepţie proprie, servicii prompte de service în garanţie şi postgaranţie

Perspective

Societatea situează calitatea produselor şi serviciilor înaintea oricărei priorităţi, deoarece loialitatea faţă de clienţi, precum şi satisfacerea cerinţelor acestora reprezintă preocuparea principală;

Pe termen mediu si lung, Conducerea societatii are in vedere, ca prin investiţiile în cercetare si în producţie sa realizeze urmatoarelor obiective :

a. -  diversificarea produselor din productia de baza;

b. -  fabricarea de produse care sa corespunda  standardelor de calitate si performante  ale  celor produse in ţările occidentale.